Lyhyesti: Erikoisnäyttely

erkkari05Tiibetinterrierit ry järjestää kerran vuodessa rodun erikoisnäyttelyn. Erikoisnäyttelyssä on mahdollisuus nähdä rodun parhaimmistoa, kokoontuneena yhteen eri puolilta Suomea. Erikoisnäyttelyssä rotuamme arvostelevat asiantuntevat tuomarit, jotka tavallisimmin ovat olleet tai ovat edelleen tiibetinterrierikasvattajia.

Erikoisnäyttelyn luokkajako ja kilpailun eteneminen noudattaa viralliselta osaltaan tavallisia näyttelysääntöjä. Näihin luokkiin valmistaudutaan ja niissä esiinnytään kuten tavallisissakin näyttelyissä. Virallisten luokkien lisäksi näyttelyissämme on ollut epävirallisia kilpailuja vaihtelevasti: paras pari, pikkupentuluokka (alle 7kk), jälkeläisluokka, paras trimmattu tibbe.

Näyttelyn yhteyteen on toisinaan järjestetty yhteistä illanviettoa sekä leikkimielistä kisailua. Mukaan ovat mahtuneet niin näyttelytibbet kuin trimmatut kotitibbetkin omistajineen.

Erikoisnäyttelyn järjestäminen on yhdistyksellemme kunnia-asia. Näyttelyt järjestetään yleensä pienellä porukalla, joihin lisäkädet ovat tervetulleita. Mikäli vähänkään ajattelet, että haluaisit osallistua näyttelyn järjestämiseen, ilmoita itsesi esimerkiksi hallituksen jäsenille. Otamme mielellämme lisää innokkaita tekijöitä näyttelyn järjestämiseen ja muuhunkin toimintaan!