Tibetan Terrier Hall of Fame

Onko sinulla tibbe, joka on tehnyt historiaa valloittamalla jonkin harrastusalueen ensimmäisenä aina korkeimpaan luokkaan asti? Tai ensimmäinen valio jostain tietystä harrastusalueesta. Ilmoittele meille tulokset ja lisätään tähän TT Hall of Fameen. 

Olisiko sinun tibbesi paikka näillä sivuilla? Lähetä sähköpostia toimitus@tiibetinterrierit.com.

Pelastuskoira

FI MVA BH TK3 AGI3, Ipor-Rh-TE, PeraA 
 TIBICINAN EMPEREUR RESOLU s. 1.11.2006

© Sari Kupiainen
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Reiska on tehnyt tibbehistoriaa pelastuskoirana raunioetsinnässä. Monipuolisena harrastuskoirana Reiska lienee ensimmäinen ja ehkä myös ainoa tiibetinterrieri, joka on osallistunut kansainväliseen pelastuskoirakokeeseen. 

Agility

MILLAN JER-RY  s. 28.10.1990

Aika, jolloin agility oli vasta rantautumassa kunnolla Suomeen, niin Jerry otti lajin haltuun. Se eteni upeasti aina kolmosluokkaan asti. Jerry on ensimmäinen tiibetinterrieri Suomessa, joka eteni aina ylimpään luokkaan agilityssä.

Paimennus

C.I.B. FI MVA LT MVA EE JMVA PAIM-T PAIM-E PAIM-1 PAIM-2 PAIM-3 KARAMAIN XANDUR DALI⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ s. 18.4.2017

© Elina Riipi

TaTu on kenties maailman ensimmäinen tiibetinterrieri, joka on saanut perinteisen paimennuksen kokeista valionarvoon vaadittavan tuloksen (yhden kolmesta vaadittavasta) korkeimmasta kilpailuluokasta. 

Hypokoira 

AMOX EUPHORIA s. 24.11.2014

Molly läpäisi hypokoirien näyttökokeen Espoon Sellossa 22.9.2018. Näin Mollysta tuli ensimmäinen virallinen hypotiibetinterrieri. Onnea Mollylle perheineen ja työniloa!

Kuvassa Molly hypokoiran työliivit päällä. Kuva otettu kotona. 

Koiratanssi

 LÖVSKÄR'S O DU MILDE 

s. 30.9 2010 


Telle on  ensimmäinen koiratanssikoira Voi -luokassa ja myös ensimmäinen tiibetinterrieri, joka sai osallistumisoikeuden koiratanssin SM -kilpailuihin.

KT- FS 1 

KT-FS 2 

AJANNAN HALINA


Ensimmäinen koulutustunnuksen saanut tiibetinterrieri Suomessa, joka viimeisteli koulutustunnuksen koiratanssin freestylessä. 

18.5.2023 Kerttuli sai Fs 2 koulutustunnuksen ensimmäisenä tibbenä Suomessa. 

Nosework

Shabash Catwalk Coquette  on saanut ensimmäisenä tiibetinterrierinä noseworkin 1-luokan sisäetsintäkokeessa kolmannen  100 pisteen tuloksen ja siirtyy kilpailemaan kakkosluokkaan.

Lilli on  kaikkien etsintäalueiden (KEK) että sisäetsintöjen (YEK-S) kakkosluokassa.