Hallituksen kokouskuulumisia 11.4.2024

11.4.2024

-        Talousasiat: Talous on hyvällä mallilla, jäsenmaksutuloja on tullut jo hyvin tilille. Maksamattomia jäsenmaksuja on vielä n. 130kpl.
-        Jäsenasiat: Toivotettiin tervetulleeksi uudet jäsenet ja todettiin eroavat.
-        Erikoisnäyttely 2024: ER meni positiivisssa merkeissä ja hyvässä tunnelmassa, vaikka halli oli turhan ahdas. Paikalle kuitenkin mahduttiin, joskin todettiin että kehä oli pieni. On ollut vaikeuksia saada näyttelyille enää halleja, koska niin paljon on siivoa ollut näyttelyiden jäljiltä. Tällä kertaa etukäteinen ”kakkarummutus” teki tehtävänsä, ja sisälle tulleita vahinkoja oli todella vähän.
Jatkoa varten muistutellaan, että näyttelypaikalle pääsee silloin kun on ilmoitettu näyttelyn aukeavan, järjestelyporukka tarvitsee aamulla ensin ajan rakentaa näyttely.
-        Open Show 2024: Järjestetään lokakuussa Jokelan Mustin Mestassa. Tuomari on vahvistunut ja tieto julkaistaan piakkoin. Ruusukkeet on tilattu ER-ruusukkeiden yhteydessä, palkintovaihtoehtoja kartoitetaan. Päätettiin ilmoittautumishinnat ja rakennetaan kotisivuille ilmoittautumislomake.
-        Muut tapahtumat: 
Tommy Wirenin webinaarit, 6 kpl luentosarja suunniteltu. Kevään/ alkukesän aikana 3 kpl ja syksyllä 3 kpl.
Toukokuun alussa Viivi On Tour pääkaupunkiseudulla.
20.5.2024 Kasvattajakahvila Ropin tiloissa Rajamäellä klo 18.
28.5. Ulkomuototuomareiden erikoiskoulutus Espoossa
5.6. Tiibetinterrierit ry:n Ilolla- Match Show Turun seudulla. Tuotoilla vuokrataan treenihallia Turun seudun tibbejäsenille.
Syyskuun lopussa jalostustoimikunta järjestää kaihiluennon ja syksyn kasvattajakahvilan.
Koiramessuille päätettiin taas osallistua rotuständin kanssa, Emmi Seppänen ja Sari Kupiainen ottavat tästä vetovastuun.
Vuoden 2025 Pääerikoisnäyttely maaliskuussa, tuomari on varmistunut. Tuomaritieto julkaistaan myöhemmin.
-        Mäntsälä KR: Järjestelyt kovassa käynnissä. Huhuillaan talkoolaisia. Muistakaa ottaa Mäntsälän some-tilit seurantaan.
-        WDS2025: Keskusteltiin, halutaanko järjesteää lisäohjelmaa elokuussa 2025 Maailmanvoittajanäyttelyn ja erikoisnäyttelyn lisäksi. Tultiin tulokseen että ei, mutta jos joku hyvä idea syntyy niin palataan asiaan.
-        Julkaisuasiat: Lehden dead line 15.5.
-        Seuraava kokous pidetään 4.6.